Dan Baird & Homemade Sin + Otis Gibbs in Paradiso Noord | Paradiso Noord - Tolhuistuin

datum: woensdag 1 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Dan Baird  Homemade Sin + Otis Gibbs in Paradiso Noord | Paradiso Noord - Tolhuistuin

Altcountry rockpionier Dan Baird verwierf bekendheid als leadzanger en gitarist van The Georgia Satellites en The Yayhoos, zijn shows zijn altijd energiek met "balls to the wall rock & roll" waar het spelplezier vanaf spat. Zijn bandleden spelen tevens een grote rol voor imponerende geluid van Dan Baird & Homemade Sin met op de voorgrond gitarist Warner E. Hodges die je ook zou kunnen kennen van Jason & The Scorchers. In maart kom er een nieuw album uit genaamd 'Rollercoaster'.

Singer-songwriter Otis Gibbs verzorgt het voorprogramma. Otis zijn rauwe stem is zijn handelsmerk en muzikaal zigzagt hij tussen Steve Earle, Woody Guthrie, Johnny Cash en Billy Bragg. Naast de muziek heeft Otis tevens een podcast radioshow genaamd "Thanks For Giving A Damn" waarin hij andere muzikanten interviewt. De Volkskrant omschreef Gibb eens als volgt: "Rauwe ongeparfumeerde folkstrot met grote verhalende gaven."

Dit concert maakt deel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks.

20.30 uur: Dan Baird and Homemade Sin
19.30 uur: Otis Gibbs
19.00 uur: Zaal open
Tijden onder voorbehoud
Entree: 15,- incl. daglidmaatschap
http://paradi.so/DanBaird

bron: https://www.facebook.com/events/121777941684479/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam