Inspelen op hoe je kind de wereld ziet - training | Diemen

datum: vrijdag 15 december 2017

Inspelen op hoe je kind de wereld ziet - training | Diemen

Hoe neemt jouw kind de wereld waar en wat zit er achter z’n gedrag.

Écht contact maken in de communicatie met je kinderen (en iedereen om je heen trouwens) is zo belangrijk. Word je bewuster van je houding, je woorden en de manier waarop je kind dat waarneemt en zorg voor meer verbinding in jullie relatie.

Iedereen neemt de wereld op zijn eigen manier waar. Heb jij daarin een voorkeur voor beelden en zien bijvoorbeeld? Het kan zomaar zijn dat de voorkeur van jouw kind meer ligt op dingen voelen of juist horen. Tijdens deze training krijg je inzicht in je eigen voorkeuren en in die van je kind(eren) en leer je hoe je daarop kunt inspelen in de communicatie.

In deze drukke maatschappij worden we opgeslokt door alles wat er om ons heen gebeurt en zijn we vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Echte aandacht, echt luisteren en echt stilstaan bij de ander wordt schaars als je niet oppast. En voor onze kinderen willen we natuurlijk het beste; dat ze zich geliefd voelen en ervaren dat ze gehoord en gezien worden.

Data en locaties
Donderdag 24 augustus - Purmerend (Van IJsendijkstraat 409B)
Zaterdag 30 september - Alkmaar (Van der Kaaijstraat 64)
Dinsdag 31 oktober - Utrecht (Oorsprongpark 2)
Dinsdag 21 november - Haarlem (Diakenhuisweg 39)
Vrijdag 15 december - Amsterdam-Diemen (Burgemeester Van Tienenweg 20)

Kosten
De kosten voor een training zijn € 125 ex. btw en lunch. Bij de sommige locaties is een lunchgelegenheid in de buurt, bij anderen is het handig om zelf lunch mee te nemen.

Inschrijven
Je kunt je hier inschrijven: http://trainingenlindadegroot.weebly.com/

bron: https://www.facebook.com/events/840756499427162/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam