Proefles Aikido o.l.v. Michel Engelhart | Sportcentrum Frank Philipoom

datum: vrijdag 13 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Proefles Aikido o l v Michel Engelhart | Sportcentrum Frank Philipoom

WIL JIJ KENNISMAKEN MET AIKIDO?

Michel Engelhart van Aikido Beverwijk verzorgt op vrijdagavond 6 en 13 oktober 2 GRATIS proeflessen in ons sportcentrum!

Wat is Aikido?
Aikido is een fascinerende Japanse bewegingskunst voor zelfverdediging en zelfontwikkeling. Het is een uniek systeem dat gebaseerd is op geweldloosheid en aangepaste bewegingsvrijheid.

Het kan worden gebruikt in elke situatie waarin een mens wordt aangevallen of weggedrukt, zonder iemand letsel toe te brengen.

Door het niet onderbreken van de aanvalsbeweging, kan men een aanvaller op ontspannen wijze in een soepele ontwijkbeweging meenemen en begeleiden naar een zachte val.

De bewegingen zijn rond, soepel, snel en ruim in elkaar overvloeiend, waardoor aikido bijzonder interessant is om te aanschouwen. Daar het competitie element volledig ontbreekt in aikido is het een bewegingsvorm welke als zeer plezierig wordt ervaren door de beoefenaars.

De beheersing van lichaam en geest en de onderlinge samenwerking geven een mens een ontspannen, geconcentreerd en kompleet gevoel.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld!

bron: https://www.facebook.com/events/1998962510320070/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam