Zaandam | straatinfo

diefstal politie meldingen

Diefstal auto

diefstal

Zaandam - Op donderdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van diefstal van een Porsche personenauto vanuit een pand aan de Penningweg in Zaandam. De verdachten zijn Amsterdammers van 28 en 46 jaar oud.

Omstreeks 04.30 uur kreeg de politie melding dat drie of vier mannen bezig waren een Porsche op een autoambulance te zetten die achter een bestelbus gekoppeld zat. Ter plaatse zag de politie nog net twee mannen wegrennen. De politie startte een zoektocht en kon in de directe omgeving de twee mannen aanhouden. Onderzoek wees uit dat de auto binnen in een pand geparkeerd had gestaan. Het slot in de toegangsdeur naar de garage was echter geforceerd.

De politie nam de bestelauto en de autoambulance in beslag. Dit gold ook voor een aantal autosleutels die de verdachten zij zich hadden. Deze sleutels zijn mogelijk gebruikt als loper voor het openen van autosloten.

De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal.

2018020529

Soortgelijke berichten

Auto-inbreker aangehouden
Soest

Auto gestolen
Breda

Gestolen auto teruggevonden
Lisserbroek

Diefstal auto
Wormerveer

Portieren van auto gestolen
Vogelenzang

Rijden in gestolen auto
Zeist

Diefstal vanuit auto in Heemskerk
Heemskerk

Met gestolen auto gecrasht in sloot
Kapelle

Verdachte van gestolen auto
Haarlem

Botsing met gestolen auto
Ijmuiden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio