Politie onderzoekt herkomst witte herone

vrijdag 27 februari 2015

Amsterdam - Op de late avond van woensdag 25 februari zijn drie Deense toeristen van 21, 22 en 24 jaar onwel geworden na het gebruik van witte herone die werd verkocht als cocane. De politie kreeg een melding dat een persoon onwel was geworden op de Leidsekruisstraat. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer, waarna hij naar een ziekenhuis werd vervoerd. Politiemensen die met zijn reisgenoten stonden te praten, zagen dat twee van hen ook onwel werden. Ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Het drietal is, na behandeling, inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de drie mannen witte heronehadden gebruikt die hen verkocht was als cocane. Van de persoon die henvermoedelijk het spul verkoopt op de Stadhouderskade ter hoogte van het LeidseBosje, is beeldmateriaal. De recherche is op zoek naar mensen die de man op debeelden herkennen. Er kan contact worden opgenomen met de recherche via hettipformulierbijGezocht & Vermist, telefonischvia 0900-8844 of als u liever anoniemwilt blijven via 0800-7000.

Naar aanleiding van dit incident is in Amsterdam een nieuwewaarschuwingscampagne gestart om mensen te waarschuwen.Alleinformatie daarover is hier te lezen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam