Update in babyonderzoek in Opsporing Verzocht

dinsdag 4 november 2014

Amsterdam - In het programma Opsporing Verzocht vraagt de politie dinsdagavond 4 november opnieuw aandacht voor het onderzoek naar de baby die zondagochtend 26 oktober in een plastic tas in een ondergrondse vuilcontainer aan de Fritz Conijnstraat in Amsterdam werd gevonden.

Getoond wordt een compositietekening van een mogelijk belangrijke getuige.Deze man zou zich rond 04.15 uur vlakbij de vuilcontainer hebben opgehouden. Hijzat in een personenauto, een lichtkleurige sedan waaruit harde muziek kwam. Degetuige c.q. inzittende van deze auto was een getinte man van ongeveer 30 jaaroud, tussen de 1.75 en 1.80 lang met kort donker haar. Hij reed vanuit de FritzConijnstraat weg in de richting van de Vening Meineszlaan.

Verder worden foto?s getoond van de pleister die het meisje op haar voet had,de luier die ze droeg en het speentje dat ze in haar mond had. Dit in de hoopdat er mensen zijn die bijvoorbeeld weten welk ziekenhuis deze pleisters en/ofluiers gebruikt of die de combinatie van de goederen herkennen.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling iswoensdag 5 november omstreeks 11.40 uur op NPO 2.Heeft u informatie over deze zaak neem dan contact op via de gratisopsporingstiplijn 0800-6070. Of geef uw informatie anoniem dooraan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam