Drugspand

donderdag 6 april 2017

Zaandam - Op vrijdagmiddag 31 maart, hield de politie drie personen aan wegens handel in drugs. Het gaat daarbij om Zaandammers van 32, 46 en 59 jaar oud.

Sinds enige tijd kreeg de politie meldingen dat er gedeald zou worden in harddrugs vanuit een pand aan de Czaar Peterstraat in Zaandam. Omwonenden klaagden over overlast door het dealen. Getuigen meldden dat er veel aanloop was in het pand, maar dat bezoek slechts enkele minuten binnen bleef. Sommige van deze bezoekers verklaarde dat zij daar hun drugs kochten. Na een voorbereidend onderzoek werd afgesproken op vrijdag onderzoek in het pand te doen.

Aanvankelijk werden bezoekers van het pand gecontroleerd. De politie hield in totaal negen personen (tussen de 30 en 55 jaar oud) aan. Hieruit bleek dat er daadwerkelijk drugs werden verkocht.

De woning bleek onderverdeeld te zijn in drie wooneenheden. In twee vond de politie een aanzienlijke hoeveelheid drugs (XTC, heroïne en cocaïne), weegapparatuur en verpakkingsmateriaal. In de derde ruimte werden alleen gebruikersbenodigheden aangetroffen. Wel bleek de bewoner van die ruimte bolletjes harddrugs bij zich te hebben.

De politie hield de drie verdachten aan. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De drugs en druggerelateerde goederen zijn in beslaggenomen.

De verdachte zijn in verzekering gesteld en op dinsdag 4 april voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De verdachte zijn in bewaring gesteld.

2016264218

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam