Zaandam | straatinfo

fraude politie meldingen

83-jarige vrouw slachtoffer babbeltruc

fraude

Zaandam - Een 83-jarige vrouw is maandag rond 11.30 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Bij haar woning aan de Schepenlaan werd door een vrouw met een bosje bloemen aangebeld.

Het bosje bloemen werd haar aangeboden. Alleen moest het slachtoffer zelf nog wel even de bezorgkosten per pin aan de deur betalen. Omdat de vrouw het zaakje achteraf toch niet helemaal vertrouwde, besloot het slachtoffer online haar betaling te checken. Tot haar grote schrik zag de dame dat er een groot geldbedrag was gepind bij een pinautomaat in de buurt. Direct heeft het slachtoffer haar pinpas laten blokkeren.Toen zij haar bankpas controleerde bleek het een betaalpas van iemand anders te zijn. De sluwe oplichtster had haar bankpas omgeruild en haar pincode afgekeken. Van de dader is een beperkt signalement bekend: vrouw, rond de 55 jaar, hoogblond haar in een paardenstaart en de oplichtster droeg een zwarte jurk. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.2017179624

Soortgelijke berichten

83-jarige slachtoffer babbeltruc
Arnhem

Babbeltruc
Landsmeer

Babbeltruc
Bloemendaal

Slachtoffer van babbeltruc
Montfoort

Arnhemse (68) slachtoffer babbeltruc
Arnhem

Diefstal armband door babbeltruc
Beverwijk

Vrouw slachtoffer van babbeltruc
Almere

Bejaarde bewoonster slachtoffer van babbeltruc
Leiderdorp

Vrouw slachtoffer van babbeltruc; politie zoekt getuigen
Zandvoort

Twee bejaarde vrouwen slachtoffer van babbeltruc
Oegstgeest

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio