3 inbrekers aangehouden dankzij alerte getuige

maandag 21 december 2015

Westzaan - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag, rond 1 uur, drie mannen van 19 en 21 jaar uit Almere en Lelystad aangehouden wegens voorbereidingshandelingen voor een woninginbraak.

Eerder op de avond kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op de Burgemeester Vijlbriefstraat.. Een bewoner had een auto met drie personen heel langzaam door de straat zien rijden en vertrouwde het niet. Later die nacht zag dezelfde melder één van de mannen over straat lopen. Na een zoektocht in de buurt zagen de gewaarschuwde agenten de auto met gedoofde lichten door de straat rijden. Bij nadere controle werden meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen.

De drie mannen zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Verdachte situatie? bel 112!

Bent u getuige van een levensbedreigende of verdachte situatie, of ziet u een strafbaar feit gebeuren, dan vraagt de politie u om dit te melden. De politie registreert wat u vertelt over een persoon of situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen. Klik hier om te zien welk nummer u belt voor welke situatie.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam