Inbrekers aangehouden

maandag 5 september 2016

Zaandam - Op zondagavond hield de politie drie mannen aan wegens diefstal vanaf een industrieterrein. Het ging om mannen uit Weesp van 42, 24 en 21 jaar oud

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie melding dat er twee verdachte auto’s zouden staan op een doodlopend stukje weg aan de Sluispolderweg in Zaandam. Bij controle van de kentekens bleken de eigenaren bekenden te zijn van de politie in verband met drugs en vermogensdelicten. Omdat er bij de auto’s niemand aanwezig was, zette de politie de diensthond Chuck in om de verdachten op te sporen.

Een van hen werd teruggevonden bij een sloot, waar hij zich in de berm probeerde te verschuilen. Korte tijd later werden ook de anderen op het terrein aangetroffen.

Bij controle bleken op het terrein een aantal kratten verplaatst te zijn. Deze stonden nu dicht bij de geparkeerde auto’s, vermoedelijk om ingeladen te worden. Al enkele malen eerder werden vanaf het terrein kratten gestolen. Ook vond de politie een betonschaar bij een van de verdachten.

De politie nam de schaar en een bestelauto in beslag.

 

2016198763

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam