Onderzoeksteam dood fietsenmaker Temel Kobya gaat de buurt in

vrijdag 22 april 2016

Amsterdam - Op dinsdag 15 maart 2016 wordt Temel Kobya om het leven gebracht in zijn fietsenwinkel aan de Jan Tooropstraat. De politie is een Team Grootschalige Opsporing gestart en roept de hulp in van het publiek. Vandaag gaat het team de buurt in met een Mobile Media Lab.Het onderzoek naar de dood van Kobya is in volle gang. De recherche heeft nog een aantal vragen en roept daarom de hulp van het publiek in. Alle beschikbare informatie heeft de politie in een dossier op politie.nl gezet, zodat mensen kunnen meedenken over de zaak. Het openbaar ministerie beloont de gouden tip met 10.000 euro.

 

Het onderzoeksteam gaat vandaag de straat op om buurtbewoners te vragen mee te denken in het onderzoek. Het Mobile Media Lab waar men onder andere beeldmateriaal over de zaak kan bekijken staat vandaag tot 12.30 uur op de Jan Tooropstraat. Daarna staat het team bij de moskee op het August Allebéplein. 

Mensen die meer informatie hebben over deze zaak kunnen ook online of telefonisch contact opnemen. Vul het tipformulier in of bel met de politie via 0800-6070. Anoniem melden kan ook, via Bel M: 0800-7000. Of bel het Team Nationale Inlichtingen: 079-3458999.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam