Politie zoekt getuigen van doorrijden na ongeval in Oost

vrijdag 26 april 2013

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval tussen een auto en een fietser. Dit ongeval vond plaats op woensdagavond 24 april op de kruising van de Middenweg met de Wethouder Frankeweg in Oost. De automobilist die betrokken was bij de aanrijding met de 14-jarige fietser reed door. Het slachtoffer liep diverse kneuzingen op.

De fietser, die uit de richting van Diemen kwam en richting Oost reed, werdrond 20.45 uur aangereden door een bestuurder van een vermoedelijk zwarteMercedes 500 met een glimmende zilveren bumper aan de voorzijde. Volgens hetslachtoffer werd de auto bestuurd door een blanke man met blond haar in eenscheiding. Hij zou een zonnebril en een witte polo van het merk Ralph Laurendragen. De automobilist reed na het ongeval vermoedelijk door in de richting vanhet Galileiplantsoen.

Twee wielrenners

De fietser werd ter plaatse geholpen door twee wielrenners, die warengestopt. De politie wil in ieder geval graag in contact komen met de tweewielrenners. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Wieliever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam