Getuigen vermoedelijke straatroof Borgerstraat gezocht

dinsdag 14 februari 2017

Amsterdam - Dinsdagochtend heeft waarschijnlijk een straatroof plaatsgevonden in de Borgerstraat in Amsterdam-West. De politie zoekt zowel het slachtoffer als getuigen van deze straatroof.

Iets voor 11.00 uur komt de melding binnen dat een vrouw door twee mannen beroofd wordt van een grote rolkoffer/sporttas. Getuigen zien hoe de verdachten er vervolgens met de tas vandoor gaan op een scooter. De scooter botst echter tegen een geparkeerd voertuig en de verdachten gaan daarna op de voet verder in de richting van de Kinkerstraat.

Politie-eenheden komen snel ter plaatse, maar de verdachten zijn dan helaas spoorloos. De omgeving wordt afgezocht en als agenten later terugkomen op de locatie van de beroving, blijkt het slachtoffer ook verdwenen te zijn. Deze vrouw, blond en tussen de dertig en veertig jaar oud, heeft zich niet meer gemeld bij de politie. 

De verdachten dragen ten tijde van de straatroof zwarte capuchons. De eerste verdachte is volgens getuigen een blanke of lichtgetinte man van ongeveer 1,80 meter lang. Hij is rond de dertig jaar oud en heeft een krachtig postuur. De gestolen tas is zwart van kleur en ongeveer 30 bij 80 centimeter groot. De politie verzoekt het slachtoffer van de straatroof zich alsnog te komen melden. Ook worden eventuele getuigen en/of personen die meer weten van de straatroof opgeroepen zich te melden. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam