Getuigen woningoverval 1e Kekerstraat gezocht

zondag 5 juli 2015

Amsterdam - Op zondagmiddag 5 juli hebben meerdere mannen een woning aan de 1e Kekerstraat overvallen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 13.00 uur drongen meerdere mannen een woning aan de 1e Kekerstraatbinnen. Zij sloegen twee mensen in de woning met een voorwerp en gingen ervervolgens met een nog onbekende buit vandoor. De slachtoffers raakten gewond,maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

De politie zocht in de omgeving naar de daders en ook burgerszijn viaBurgernetopgeroepen omuit te kijken naar de overvallers.De mannenzijn nietmeer gevonden. Van drievan henis een signalement bekend. Ze zijn relatief jongen twee van hen hebben een donkergetinte huidskleur. De derde heeft eenlichtgetinte huiskleur. En van hen droeg een zwarte bivakmuts en eenspijkerbroek. Een ander had ten tijde van de overval een opvallende wit metgroene trui aan en reed op een donkerkleurige damesfiets. De derde droeg eenzwart joggingpak van het merk Nike, met witte letters. En van de mannen had eenrode tas bij zich.

De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich temelden. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de vluchtroute of dedaders wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatiedoorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam