Getuigenoproep gewapende overval supermarkt

zaterdag 9 mei 2015

Amsterdam - Twee jongens hebben op zaterdag 9 mei een supermarkt aan de Osdorper Ban overvallen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdagmiddag rond 16.50 uur kwamen twee jongens de supermarkt binnen enbedreigden een medewerker met een mes. Vervolgens gingen zij er met hun buitvandoor in de richting van Grasrijk. Niemand raakte bij de overval gewond.Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar de daders. Ook schakeldeeen centralist van de politiemeldkamer Burgernet in bij de zoektocht. Hettweetal is niet meer gevonden.

De twee lichtgetinte overvallers van 17 of 18 jaar droegen opvallendekleding. En van hen droeg een zwart shirt met een lichte opdruk van eenschedel. De ander droeg een lichtblauwe hoodie en een grijze joggingbroek.

De politie is direct een onderzoek gestart. De forensische opsporing heeftter plaatse sporenonderzoek verricht. Rechercheurs komen graag in contact metgetuigen. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de daders en/of devluchtroute, kunnen contact opnemen via 09008844. Anoniem informatie doorgevenkan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam