Getuigenoproep overval Rokin

maandag 28 november 2016

Amsterdam - Op zondagavond 27 november heeft een man een winkel overvallen op het Rokin. Een vrouw is gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 21.20 uur overviel een man de winkel op het Rokin. Hij kwam binnen, bedreigde een 24-jarige medewerkster met een steekvoorwerp en deed een greep uit de kassa. De medewerkster probeerde dat te voorkomen, waarna de man haar stak met het steekvoorwerp. Hij ging er vervolgens met nog onbekende buit vandoor. De vrouw raakte gewond. Ambulancepersoneel keek het slachtoffer na, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De overvaller is een man met een donkere huidskleur van ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg een zwarte broek, een bruine jas en had een groen met bruine shawl om. Hij droeg een zwarte broek. De overvaller vluchtte te voet in de richting van de Oude Turfmarkt. De politie kamde de omgeving uit, maar vond hem niet meer.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Mensen die de overval hebben zien gebeuren of de overvaller hebben zien vluchten, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam