Schot gelost bij overval

maandag 16 maart 2015

Amsterdam - Maandagmiddag 16 maart heeft er rond 13.10 uur een overval plaatsgevonden op een kantoorpand aan de Bos en Lommerweg. Bij de overval is geschoten en een medewerker raakte hierdoor gewond aan zijn been. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding. Op het moment van de overval waren drie medewerkers in het pand aanwezig. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

De overval werd gepleegd door twee mannen. Zij zijn zonder buitgevlucht op een bruine scooter met een blauwe kentekenplaat. De mannen haddentijdens de overval een bivakmuts over hun hoofd. De ene verdachte droeg eenkorte zwarte jas, de andere had een langere bruine jas aan met een split aan deachterzijde. En van de mannen heeft vermoedelijk een verwonding aan zijn hoofdopgelopen tijdens de overval. Mogelijk valt dit op bij mensen uit zijn omgeving.De politie is op zoek naar getuigen of mensen die de verdachten hebben gezientijdens hun vlucht. Informatie kan worden doorgegeven aan de recherche via0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam