Dodelijk schietincident Amsterdam Zuidoost in Opsporing Verzocht

maandag 25 november 2013

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen en achtergrondinformatie van een dodelijk schietincident op zaterdagavond 7 september in Amsterdam Zuidoost. Omstreeks 22.30 uur werd in een portiek aan de Haardstee de Somalir Abdiraham Hoessein (31) neergeschoten. Hij verbleef daar in een flat van een vriend die voor een paar weken in het buitenland verbleef. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 26 november uitgebreid aandacht aan de zaak.

De mensen die het slachtoffer goed kenden, kunnen zijn dood op geen enkelemanier rijmen met de manier waarop Abdirahman in het leven stond. De politie wilgraag meer weten over zijn bezigheden en zoekt een aantal specifieke getuigen.De politie houdt er ook rekening mee dat de daders zich vergist hebben in hetslachtoffer. Het onderzoeksteam roept getuigen op contact op te nemen via deOpsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of met deCriminele Inlichtingen Eenheid via 079-3458999. Opsporing Verzocht wordtdinsdagavond vanaf 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam