Man gewond bij schietincident Nieuw-West, verdachte aangehouden

maandag 22 april 2013

Amsterdam - Bij een schietincident in de buurt van het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West op zondagavond 21 april, raakte een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. Zijn toestand is kritiek. Na het schietincident werd een verdachte aangehouden.

Het schietincident vond plaats rond half 11 's avonds. Bij de zoektocht naarde dader werd de politiehelikopter ingezet. Vanuit de helikopter zagen agenteneen man in het water springen. Dat was voor de politie aanleiding om verderonderzoek te doen. Uiteindelijkwerd deze man aangehouden. Het gaat om een28-jarige man zonder vaste woon- en/of verblijfplaats. Hij zit vast voorverhoor.

Burgernet

Burgernet stuurde na het incident een bericht uit. Daarin werd op basis vaneen getuigenverklaring een signalement van de verdachte genoemd. Na een tip vaneen burger hielden agenten een 23 jarige verdachte aan. Na verhoor werd deze manheengezonden. Hij is geen verdachte meer in deze zaak.

De politie doet verder onderzoek naar de omstandigheden waaronder hetschietincident heeft plaatsgevonden.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam