Man gewond na schietincident in Amsterdam Nieuw-West

woensdag 10 augustus 2016

Amsterdam - Bij een schietincident in Osdorp is vannacht een man gewond geraakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Een man en een vrouw reden op 10 augustus om 1.05 uur de Van Suchtelen van de Haarestraat in. De man stapte uit de auto en kwam gewond terug. Hij vroeg de vrouw snel naar het ziekenhuis te rijden. De vrouw reed weg maar besloot kort erna op de Laan van Vlaanderen toch 112 te bellen. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vervoerden hem alsnog naar een ziekenhuis.

Op de Van Suchtelen van de Haarestraat is uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook zijn verschillende getuigen gehoord. De man ligt in het ziekenhuis en is buiten levensgevaar. Hij zal op een later moment worden verhoord.

Mensen die iets hebben gezien van het incident of meer weten over de achtergrond ervan wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier onder dit bericht in te vullen. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam