Recherche dringend op zoek naar getuigen dodelijk schietincident Haardstee

woensdag 11 september 2013

Amsterdam - Het Team Grootschalige Opsporing dat onderzoek doet naar het dodelijk schietincident van afgelopen zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost is dringend op zoek naar getuigen. Bij het incident kwam een 31-jarige man uit Somali om het leven.

Uitonderzoek is inmiddels vast komen te staan dat het slachtoffer diezaterdagmiddag rond tien voor half 5 bij de Burger King bij station Bijlmer isgeweest. Ook die avond rond kwart over 10 is hij daar geweest. Tien minutendaarna, rond 5 voor half 11, kwam bij de politie de melding binnen dat er iemandwas neergeschoten bij de flat Haardstee. Dit betrof het 31-jarige slachtofferdie ter plaatse aan zijn verwondingen overleed. Hij was daar bij de woning vaneen kennis van hem. Het slachtoffer zelf woonde in de Rivierenbuurt in AmsterdamZuid. Het slachtoffer heeft mogelijk met de metro gereisd of op eenbruinkleurige herenfiets die hij in zijn bezit zou hebben. Deze fiets isoverigens nog niet teruggevonden.Derecherche wil graag mensen spreken die de man die avond hebben gezien, mogelijkin het gezelschap van anderen. Daarnaast wil men graag in contact komen metiedereen die informatie heeft over het slachtoffer.

De man werd door vrienden "Shaffy" of "Shafi" genoemd. Het slachtoffer waso.a. die dag gekleed in een wit gestreept polo shirt en een blauwe bodywarmermet capuchon. Zie daarvoor ook bijgevoegde foto's.Het onderzoeksteam houdt op dit moment nog rekening met alle scenario's.Eenieder die informatie heeft wordt dringend verzocht contact op te nemen methet algemene politienummer 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam