Getuigen ramkraak Spaklerweg gezocht

dinsdag 19 september 2017

Amsterdam - In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een supermarkt in Amsterdam-Oost. De politie zoekt getuigen.

Ramkrakers reden rond 04.15 uur met een auto tegen de pui van een supermarkt op de Spaklerweg. Ze gingen via de vernielde toegangsdeur naar binnen en laadden de buit in de auto. Vervolgens sloegen de ramkrakers op de vlucht. Eén van hen stapte op een scooter en de anderen vertrokken in de auto. Getuigen zagen het gebeuren en belden de politie.

Verschillende politie-eenheden zochten in de omgeving naar de ramkrakers. Agenten zagen de verdachte op de scooter rijden en na een korte achtervolging hielden zij de 18-jarige Amsterdammer aan.

De verdachten in de auto wisten te ontkomen. Waarschijnlijk vluchtten zij via het fietspad in de richting van de Arena. De dieven gebruikten bij de ramkraak een kleine, grijze Mazda en gebruikten deze auto ook als vluchtauto.

Het onderzoek naar deze ramkraak is in volle gang. De politie zoekt getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over het incident, de verdachten in de auto en/of hun vluchtroute. Ook spreekt de recherche graag met mensen die na het incident een kleine, grijze Mazda met schade hebben gezien. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam