Zaandam | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Politiebureau Zaandam-Centrum op afspraak te bezoeken

verkeersdelict

Zaandam - Met ingang van 2 december 2017 kunnen burgers alleen nog op afspraak langskomen bij het politiebureau aan de Nicolaasstraat in Zaandam-centrum. Het bureau blijft wel een werkplek voor politieagenten.

De meeste contacten met de politie verlopen tegenwoordig telefonisch en via het internet. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat het aantal bezoekers van het bureau in Zaandam-centrum steeds verder terugloopt. Daarom is besloten dat het bureau alleen nog op afspraak bezocht kan worden. Een afspraak kan gemaakt worden via het telefoonnummer 0900-8844. In noodsituaties is de politie via het alarmnummer 112 te bereiken en dan snel ter plaatse.

Politie dichtbij de burgers

Ook al sluit de publieksbalie vanaf zaterdag 2 december, de lokale politie blijft aanwezig in de wijk. Het uitgangspunt daarbij is politie dichtbij waar nodig, en altijd bereikbaar. De huidige agenten blijven zoals vanouds hun werk doen. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu- opvallend en onopvallend- om de lokale veiligheid te garanderen. Het gebouw blijft in gebruik van de politie, bijvoorbeeld als uitvalsbasis voor horecatoezicht in het weekend, en als werklocatie voor de politiemedewerkers van cameratoezicht.

3D-aangifteloket

De sluiting voor het publiek betekent overigens niet dat inwoners verder moeten reizen om aangifte te doen. Er bevindt zich bij het politiebureau ook een 3D-aangifteloket. Burgers kunnen via 0900-8844 een afspraak maken om aangifte te doen op het politiebureau aan de Nicolaasstraat.

De mogelijkheden om aangifte te doen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met de telefonische aangifte, aangifte op afspraak (0900-8844), aangifte via internet www.politie.nl, en via 3D-aangifteloketten. Meer informatie over het doen van aangifte vind u op www.politie.nl.

Soortgelijke berichten

Wijziging bezoekadres en openingstijden politiebureau
Houten

Spreekuurlocatie politie in Ruurlo sluit en openingstijden politiebureau Borculo wijzigen
Ruurlo

Naar politiebureau
Rotterdam

Politiebureau Oss gesloten
Oss

Dollemansrit eindigt op politiebureau
Den Helder

Open dag politiebureau Winterswijk
Winterswijk

Zevenentwintig man op politiebureau
Nijmegen

Boeteklant vernielt ruiten politiebureau
Roosendaal

Verdachte vuurwerkbom politiebureau aangehouden
Heerenveen

Opnieuw explosief bij politiebureau
Heerenveen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio