Vijf aanhoudingen na poging inbraak Sterappelstraat

donderdag 2 februari 2017

Amsterdam - Op dinsdagavond 1 februari zijn er vijf mannen aangehouden nadat zij geprobeerd hadden in te breken in een woning aan de Sterappelstraat in Amsterdam-Noord. Verschillende getuigen hadden gezien dat de mannen zich verdacht ophielden in de buurt en bij de woning en hebben hierop de politie gebeld.

Eerder op de avond belden de mannen aan bij de woning van één van de getuigen in de buurt van de Sterappelstraat. Deze getuige deed de deur niet open en zag daarna dat vijf onbekende mannen zijn woning bestudeerden en vervolgens doorliepen. De getuige vertrouwde dit niet belde de politie. Een andere getuige zag kort daarna dat de mannen een andere woning in de Sterappelstraat in de gaten hielden. Terwijl er drie mannen op de uitkijk stonden, probeerden twee mannen de deur open te breken. Ook deze getuige belde meteen 112.

De mannen werden bij de inbraak gestoord door een langsrijdende auto en sloegen op de vlucht. Op aanwijzingen van getuigen konden toegesnelde agenten alle vijf de verdachten even verderop aanhouden. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaandam | 112 alarmeringen Zaandam | Goedkoop Tanken in Zaandam | Supermarkten in Zaandam | Weerbericht Zaandam